Trandolapril JGL obogaćuje receptni program

U mjesecu rujnu JGL-ov portfelj lijekova koji djeluju na kardiovaskularni sustav obogaćen je kapsulama Trandolapril JGL.

Riječ je o lijeku iz skupine ACE inhibitora koji je namijenjen liječenju povišenog krvnog tlaka, a također se primjenjuje za zaštitu srca nakon srčanog udara. Trandolapril JGL sadrži djelatnu tvar trandolapril koja pripada skupini lijekova koji se nazivaju inhibitori enzima angiotenzin konvertaze (ACE inhibitori). ACE inhibitori djeluju tako da šire glatke mišiće krvnih žila i time olakšavaju dotok krvi u sve dijelove tijela. Na taj način snižavaju povišeni krvni tlak.

Kapsule Trandolapril JGL (28 x 2 mg) izdaju se na recept i nalaze se na Dopunskoj listi lijekova HZZO-a.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.