Zahvaljujemo na skrbi koju pružate pacijentima u trenutnim uvjetima
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Zahvaljujemo na skrbi koju pružate pacijentima u trenutnim uvjetima

1 min čitanja Objavljeno: 24.3.2020.

Poštovani partneri, dragi kolege i suradnici, u trenutku globalne zdravstvene krize širenja bolesti COVID-19 kojoj svi skupa svjedočimo, želimo dati potporu i pohvaliti vaš rad u ovoj, zahtjevnoj novonastaloj situaciji.

Razumijemo vašu ulogu i odgovornost u trenucima izrazitog pritiska na zdravstveni sustav u Hrvatskoj, te vam kao najizloženijima u kontaktu s pacijentima želimo zahvaliti na kvalitetnoj, posvećenoj i brzoj zdravstvenoj skrbi koju pružate u iznimno teškim i neizvjesnim radnim uvjetima. 

Obavještavamo vas kako su kompaniji JGL d.d.,  s ciljem smanjenja rizika zaraze među našim djelatnicima i rasterećenja sustava, na snagu stupile privremene krizne mjere prema kojima naši stručni suradnici do daljnjega neće obavljati uobičajene radne zadatke na terenu.  

S ciljem da rizik prijenosa koronavirusa putem kontakata uživo minimiziramo koliko god je to moguće, želimo da znate da smo vam i dalje na usluzi u svakom trenutku putem e-mail adrese i/ili mobilnog poziva.

Šaljemo podršku, potporu i snagu da što lakše, brže i sa što manje posljedica izađemo iz ove krizne situacije. 

Vaš JGL

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.