Zahvaljujemo na skrbi koju pružate pacijentima u trenutnim uvjetima

Poštovani partneri, dragi kolege i suradnici, u trenutku globalne zdravstvene krize širenja bolesti COVID-19 kojoj svi skupa svjedočimo, želimo dati potporu i pohvaliti vaš rad u ovoj, zahtjevnoj novonastaloj situaciji.

Razumijemo vašu ulogu i odgovornost u trenucima izrazitog pritiska na zdravstveni sustav u Hrvatskoj, te vam kao najizloženijima u kontaktu s pacijentima želimo zahvaliti na kvalitetnoj, posvećenoj i brzoj zdravstvenoj skrbi koju pružate u iznimno teškim i neizvjesnim radnim uvjetima. 

Obavještavamo vas kako su kompaniji JGL d.d.,  s ciljem smanjenja rizika zaraze među našim djelatnicima i rasterećenja sustava, na snagu stupile privremene krizne mjere prema kojima naši stručni suradnici do daljnjega neće obavljati uobičajene radne zadatke na terenu.  

S ciljem da rizik prijenosa koronavirusa putem kontakata uživo minimiziramo koliko god je to moguće, želimo da znate da smo vam i dalje na usluzi u svakom trenutku putem e-mail adrese i/ili mobilnog poziva.

Šaljemo podršku, potporu i snagu da što lakše, brže i sa što manje posljedica izađemo iz ove krizne situacije. 

Vaš JGL

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.