Lansiran Onaceron® Forte za zdravlje zglobova
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Lansiran Onaceron® Forte za zdravlje zglobova

1 min čitanja Objavljeno: 15.8.2020.

JGL je na hrvatsko tržište, u kategoriji dodataka prehrani, lansirao novi proizvod Onaceron® Forte za zdravlje zglobova. Radi se o proizvodu na bazi glukozamina, kondroitina, vitamina C i patentiranog sastojka Mobilee®, koji je bogat hijaluronskom kiselinom, kolagenom i polisaharidima. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Onaceron® Forte kapsule djeluju sveobuhvatno na sve zglobne strukture: poboljšavaju funkcionalnost i kvalitetu sinovijalne tekućine te smanjuju resorpciju kostiju i razgradnju zglobova.

Proizvod je namijenjen odraslim osobama, a preporučuje se uzimati tri kapsule dnevno dok se ne postignu željeni rezultati. Pakovanje od 90 kapsula namijenjeno je za mjesec dana primjene.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.