Ljekoviti lak za nokte FungilacSET
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Ljekoviti lak za nokte FungilacSET

1 min čitanja Objavljeno: 21.3.2018.

Novi JGL-ov OTC lijek FungilacSET 50 mg/ml ljekoviti je lak za nokte koji se primjenjuje za liječenje gljivičnih infekcija noktiju.

Riječ je o OTC lijeku koji sadrži djelatnu tvar amorolfin te koji pripada skupini lijekova pod nazivom antimikotici.

Amorolfin iz ljekovitog FungilacSET laka za nokte uništava široki spektar gljivica koje uzrokuju infekcije nokta. Amorolfin prodire i širi se kroz ploču nokta te tako može djelovati i na teško dostupne gljive u ležištu nokta. Ovim načinom primjene sistemska apsorpcija djelatne tvari lijeka vrlo je mala.

Naš FungilacSET 50 mg/ml ljekoviti lak za nokte sa svojom se fungicidnom djelotvornošću bazira na promjeni stanične membrane gljive, a svoju najbitniju funkciju ima u otklanjanju gljivičnih infekcija i obnavljanja nokta te potpunog izlječenja zahvaćenih dijelova.

Više o lijeku pročitajte ovdje.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.