Lysobact® u portfelju JGL-a
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Lysobact® u portfelju JGL-a

1 min čitanja Objavljeno: 15.12.2015.

Lysobact® je lokalni antiseptik baziran na jedinstvenoj kombinaciji dviju djelatnih tvari: lizozimu i piridoksinu. Lizozim je prirodni faktor imuniteta, tzv. enzibiotik (enzim+antibiotik), koji u kombinaciji s piridoksinom:

  • djeluje na različite uzročnike upalnih stanja usne šupljine i grla (bakterije, viruse, gljivice)
  • ublažava upalu i reducira osnovne simptome upale: otok, bol i crvenilo
  • ubrzava zacjeljivanje oštećenja sluznice usne šupljine
  • pospješuje djelovanje antibiotske terapije
  • pomaže i ubrzava regeneraciju tkiva nakon upala, povreda ili kirurških intervencija u usnoj šupljini (tonzilektomije, ekstrakcije zuba i sl.)

Lysobact® je odličan terapijski izbor za liječenje svih akutnih upalnih bolesti sluznice usta i ždrijela u odraslih i djece starije od 6 godina.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Pravo distribucije za ovaj proizvod JGL je dobio zahvaljujući suradnji s farmaceutskom kompanijom iz BIH – Bosnalijek d.d.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.