More kao lijek u zdravstvenom turizmu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

More kao lijek u zdravstvenom turizmu

1 min čitanja Objavljeno: 25.9.2013.

O moru kao kompleksnom mediju s ljekovitim i blagotvornim antiseptičnim, antibakterijskim i antivirusnim učinkom na Turističkom je forumu “Crikvenica – rivijera zdravlja” predavanje ispred Instituta za istraživanje mora Aqua Maris održala Anna Maria Donadić, direktorica Programa Aqua Maris JGL-a.

Skup je održan povodom 125 godina crikveničkoga turizma u tamošnjoj Thalassotherapiji, inače ustanovi s kojom JGL ima dugogodišnju suradnju, a na njemu je predstavljena i naša tema “More kao lijek”.

S obzirom da je Crikvenica još davne 1888. godine prepoznata kao jedna od kvalitetnih i potencijalnih kvarnerskih zdravstvenih turističkih destinacija, na forumu se raspravljalo i o pristupu pozicioniranju njezine rivijere kao destinacije zdravstvenog turizma na način da identitet i imidž proizlaze iz ideje vodilje te o mogućnostima razvoja wellnessa i spa ponude.

U prilog tome svakako govori i podatak da zdravstveni turizam na globalnoj razini raste po stopi između 15 % i 20 % godišnje te je od strateške važnosti za hrvatski turizam. Primjera radi, medicinski turizam, kao jedan od segmenata zdravstvenog turizma, kreće se na razini od 44 do 60 milijardi dolara godišnje.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.