Neodoljive avanture kapljice Aqua Maris
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Neodoljive avanture kapljice Aqua Maris

1 min čitanja Objavljeno: 31.1.2013.

Baš tamo negdje u vrijeme kada smo mi bezbrižno počeli tragati za božićnim poklonima, ni slutili nismo u kakvu se, nemjerljivo ozbiljniju i težu, potragu bacila naša omiljena plava kapljica Aqua Maris. Ošamućena od blagdanske groznice, zaronila je duboko, najdublje i u najdražem joj podvodnom svijetu Jadrana krenula u ludu avanturu.

Međutim, svoju čarobnu moć, kao i potragu za skrivenim zlatnicima na četiri različite i nejednako teške razine, osim s najboljim frendovima – Adrianom, Delfijem, Rokom ili Stelom – odlučila je velikodušno podijeliti sa svim klincima predškolskog uzrasta.

Uz pomoć riječke agencije Kreativni odjel i uz veselu glazbu Olje Dešića, naša je kapljica Aqua Maris svoju morsku avanturu pretočila u neodoljivu kompjutersku igricu koja je svima dostupna ovdje na našem dječjem webu www.morskisvijet.hr.

I to nije sve! Osim u igrici, svoje malene morske prijatelje Kapljica Aqua Maris okupila je i u šarenoj slikovnici, a s čime se odlučila obračunati u podmorju i priobalju Jadrana pogledajte ovdje. Sigurni smo da će najmlađi članovi vaših obitelji svojoj biblioteci rado pridružiti slikovnicu “Aqua Maris i prijatelji”, a već i nakon prvog čitanja ili slušanja znati koja čarobna moć odlikuje našu omiljenu kapljicu!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.