Normia Stop – učinkovito rješenje za akutni proljev
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Normia Stop – učinkovito rješenje za akutni proljev

1 min čitanja Objavljeno: 15.10.2018.

Normia Stop sadrži mukoprotektivnu supstancu nove generacije, želatinski tanat, koji stvara zaštitni film na crijevnoj sluznici te tako sprječava prodor patogena i ostalih štetnih tvari koje vode upalnom procesu i dijareji. Klinički dokazano djeluje unutar 12 sati te smanjuje različite simptome povezane s proljevom: učestalost i trajanje epizoda proljeva, napetost u trbuhu te osjećaj mučnine.

Posebnost Normie Stop jest izvrstan sigurnosni profil, budući da se radi o proizvodu koji djeluje samo lokalno na stijenku crijeva te se ne apsorbira, ne utječe na motilitet crijeva, a kliničke studije dodatno potvrđuju sigurnost kod dojenčadi, djece i odraslih.

Važno je dodati da Normia Stop djeluje kod proljeva koji nastaju zbog različitih uzroka (bakterije, virusi, toksini). Oblik vrećica posebno je prilagođen djeci jer sadržaj vrećice stane u žličicu, što omogućava jednostavno doziranje. Neutralnog je okusa!

S obzirom na to da se kod akutnog proljeva vrlo brzo gube tekućina i elektroliti, iznimno je bitno spriječiti dehidraciju. Podsjećamo da Normia nudi i vrećice rehidracijske soli koje svojim sastavom prate svjetske pedijatrijske smjernice, a dodatak cinka pomaže bržem oporavku organizma. Za narušenu crijevnu mikrofloru preporučujemo Normiu LGG® i BB-12™ koja dolazi u obliku kapsula, vrećica ili kapi. Ova ekskluzivna kombinacija znanstveno podržanih sojeva LGG® i BB-12™ ponovno će uspostaviti zdravu ravnotežu crijevne mikroflore.

Inovativnost u sastavu i načinu djelovanja čini Normiu Stop efikasnim rješenjem kod akutnog proljeva, još uvijek vodećeg uzročnika pedijatrijskog morbiditeta i mortaliteta. Na hrvatsko tržište dolazi kao apsolutni novitet i izvrsno nadopunjuje liniju Normia proizvoda, koja jedina nudi cjelovito rješenje za akutni proljev!

Više o Normia Stop kapsulama pročitajte ovdje.

Više o Normia Stop vrećicama pročitajte ovdje.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.