Novi proizvod Vitalia ginkalin
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Novi proizvod Vitalia ginkalin

1 min čitanja Objavljeno: 20.9.2006.

Vitalia ginkalin kapsule jedinstvena su kombinacija ekstrakata ginka i češnjaka, biljaka čijim se zajedničkim djelovanjem poboljšava cirkulacija u mozgu, nogama i rukama te potiče pamćenje i koncentacija.

Jedna kapsula sadrži 40 mg suhog ekstrakta ginka (Ginkgo biloba) s 24 % ginkoflavonglikozida i 6 % terpenolaktona i 100 mg suhog ekstrakta češnjaka (Allium sativum L.) s 1 % aliina.
Dokazano je da ekstrakt listova ginka poboljšava protok krvi i opskrbu stanica kisikom, smanjuje mogućnost nastanka ugruška te štiti krvne žile od oštećenja.
Ekstrakt češnjaka priznato je prirodno sredstvo koje čuva stijenke krvnih žila te pridonosi snizivanju koncentracije masnoća u krvi i krvnoga tlaka.

Vitalia ginkalin kapsule registrirane su kao dijetetski proizvod s namjenom: potiču cirkulaciju, poboljšavaju pamćenje i koncentraciju.
Uzima se 1 kapsula na dan, ili prema preporuci liječnika.

Vitalia ginkalin
30 kapsula

Proizvod se nalazi na hrvatskom tržištu od 20.09.2006.
Izdaje se bez recepta u ljekarnama i biljnim drogerijama.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.