Novi proizvodni pogoni predstavljeni novinarima Hrvatske i regije
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Novi proizvodni pogoni predstavljeni novinarima Hrvatske i regije

1 min čitanja Objavljeno: 10.3.2012.

Sukladno viziji fokusiranosti na razvoj i proizvodnju lijekova za osjetila, koja je u tehnološkom dijelu komplementarna s dostignutom liderskom pozicijom u korištenju blagodati morske vode u svrhu zdravlja, na JGL-ovoj lokaciji Svilno, nakon validacija opreme i proizvodnog prostora krajem prošle godine finaliziran je dvogodišnji investicijski ciklus izgradnje i opremanja novog pogona za izradu sterilnih otopina i Kontrolno-analitičkog laboratorija. U drugom vikendu ožujka 2012. isti su predstavljeni medijima – šezdesetak novinara iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine imalo je priliku ondje se upoznati s JGL-ovim proizvodnim procesom.

Naime, s obzirom da je tvrtka prije očekivanja gotovo iscrpila postojeće proizvodne kapacitete za proizvodnju sterilnih otopina, najveći izazov tijekom 2011. godine bio je uspješno privođenje kraju projekta izgradnje pogona. Investicija je vrijedna 6,1 milijuna eura, a radi se o zgradi P+3, tlocrtne površine 430 m2, s dva radna kata i s dva kata tehničkih zona. Na donjem katu smještena je proizvodnja sterilnih oblika, dok se na gornjem nalazi potpuno novi, suvremeno opremljeni, Kontrolno-analitički laboratorij.

Galeriju slika pogledajte ovdje.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.