NOVO! Pogodnosti i novosti u vašem džepu uz JGL+ aplikaciju
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

NOVO! Pogodnosti i novosti u vašem džepu uz JGL+ aplikaciju

1 min čitanja Objavljeno: 02.12.2019.

JGL+ naziv je novog programa i loyalty aplikacije JGL-a koja omogućava korištenje kupona i nagradnih bodova za ostvarivanje popusta na JGL proizvode u ljekarnama. Uz to, aplikacija na jednom mjestu objedinjuje popuste i pogodnosti, novosti iz JGL Obitelji, informacije o JGL proizvodima i još mnogo interaktivnog sadržaja.

JGL+ aplikacija osmišljena je tako da na jednostavan i zabavan način korisniku omogućava stjecanje pogodnosti, kao i pregled svih važnih JGL novosti na jednom mjestu. Prva je to pharma e-Loyalty aplikacija koja povezuje digitalne kanale s kupovinom u ljekarnama koja je danas lansirana na hrvatskom tržištu. Istoj je prethodilo beta testiranje aplikacije među više od 50 članica JGL-ovog kluba za roditelje i trudnice „Mamine škrinjica“ iz Zagreba i Rijeke. Unutar beta verzije našim su kupcima već omogućeni popusti na tri artikla kojeg su mogli iskoristiti u Ljekarni Pablo, a uskoro i ostalim ljekarnama koje sudjeluju u programu.

Tijekom prosinca svi zainteresirani korisnici moći će se iskoristiti kupone na brendove koji su u aktivnim kampanjama, stoga vas pozivamo da preuzmete aplikaciju na Google Play storeu (naziv „JGL+“), te postanete njezini redovni korisnici.

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.