Novo ruho Aqua Marisa
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Novo ruho Aqua Marisa

1 min čitanja Objavljeno: 20.3.2011.

Aqua Maris, naš najveći izvozni brend koji je na tržištu od 1999. godine, od nedavno ima novo ruho. Naime, rast segmenta prirodnih sprejeva za nos uvjetovao je i velik broj konkurenata u tom segmentu, te se pojavila potreba za kreiranjem jedinstvenog vizualnog identiteta i jačanja pozicije u svijesti potrošača.

Projekt je rađen u suradnji s jednom od najpoznatijih svjetskih brending kuća, članicom velike Omnicom grupe – Siegel&Gale. Rezultat ovoga projekta je novi dizajn s centralnim elementom kapi, koji je zaštićen kao naše intelektualno vlasništvo. Grafičkim standardima odvojene su linije nos, grlo i uho, kako ne bi došlo do zamjene, a zasebno je razrađena nešto nježnija paleta plave boje za dječje oblike. Uz novo ruho razrađena je i maskota za djecu, simpatična kapljica koja će približiti djeci ovaj proizvod.

Istovremeno s novim dizajnom pakiranja kreirana je i promotivna kampanja, pod sloganom Osnažite osjete  – Lift the senses, čiji je cilj povećati upotrebu preparata morske vode, posebice u segmentu svakodnevne higijene i prevencije.

Aqua Maris je brend koji je danas prisutan u 30 zemalja svijeta, uz 52 milijuna prodanih jedinica do kraja 2010 godine. JGL se s ovim brendom smjestio među četiri najveća proizvođača prirodnih preparata za nos na svijetu, kao prvi s preparatima na osnovi morske vode. Novi vizualni identitet već je jako dobro prihvaćen na tržištima Rusije, Ukrajine i Kazahstana, gdje je doprinio značajnom povećanju prodaje, a istraživanje potrošača u Hrvatskoj pokazuje da ga u odnosu na konkurenciju doživljavaju kao moderniji, življi, ljepši, a proizvode Aqua Maris u novom ruhu, kao proizvode veće vrijednosti od konkurencije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.