76. Mrdujska regata krstaša

Iako vrijeme nije išlo na ruku sudionicima 76. Mrdujske regate krstaša, to nije spriječilo posadu 322 broda da se zabave i postave novi rekord u broju sudionika ove regate. U regati je sudjelovala i predstavnica "JADRAN" - Galenskog laboratorija, jedrilica "Aqua Maris"!

Mrduljska regata se održava već 80 godina, a naziv je dobila prema otočiću Mrduja koji se nalazi između Brača i Šolte. Nakon službene dodjele nagrada, zabava se je nastavila na splitskoj rivi gdje su koncert povodom obljetnice održali Nina Badrić i Gulliano.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.