ACAP konferencija okupila lidere iz Hrvatske i SAD-a

U skladu sa strategijom širenja poslovanja na tržištu SAD-a, JGL tim sudjelovao je na šestom izdanju ACAP konferencije (Association of Croatian American Professionals) Udruge hrvatsko-američkih profesionalaca koja je sredinom lipnja održana u New Yorku.

Radi se o međunarodnoj mreži osnovanoj 2014. godine koja broji preko dvije tisuće stručnjaka iz poslovne i akademske zajednice, a čiji je cilj povezati američke i hrvatske profesionalce iz SAD-a, Hrvatske i svijeta na različitim poslovnim projektima i inicijativama.

Pod motom „Inovacija, suradnja i održivost“, konferenciji i tematskim panel raspravama pridružili su se brojni hrvatski inovatori i poslovni lideri predstavivši uspjehe, strategije i ambicije vlastitih kompanija, s naglaskom na prikaz ulaska na tržište SAD-a.

Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a, Dunja Siuc Valković, direktorica globalnog upravljanja razvojem poslovanja u JGL-u i Marina Stanojević Večerina, voditeljica projekata strateških inicijativa, događaju su prisustvovali uz predstavnike Kvarner Health Clustera.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.