Aqua Maris 4Allergy za borbu protiv alergija

Iz 100% prirodne linije Aqua Maris JGL-a ovih nam dana stiže revolucionarno rješenje koje kombinira iscjeljujuća svojstva mora uz inovativnu supstanciju ektoin, pružajući zaštitu od neugodnih alergena i iritansa. Sprej za nos Aqua Maris 4Allergy na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice. Ovaj prirodan proizvod, klinički dokazane učinkovitosti, prikladan je za djecu i najosjetljivije pacijente, a moguće ga je koristiti u svrhu terapije i prevencije. S obzirom na jačinu simptoma, preporučuje se uzimati ga samostalno ili u kombinaciji sa standardnom antialergijskom terapijom.

Naime, učestalost alergijskog rinitisa kontinuirano raste, posebno u razvijenim zapadnim zemljama. Karakteriziraju ga kihanje, svrbež i curenje nosa, a često se manifestira samo kao začepljen nos i otežano disanje bez drugih simptoma, što osoba ni ne povezuje s alergijom. Osim toga, alergijske se reakcije počinju javljati sve ranije u životu te je važno zaštititi i naše najmlađe.

No, što je zapravo ektoin i kako djeluje na nosnoj sluznici?

Ektoin je 100% prirodan sastojak koji se dobiva iz ekstremofila. Ektremofili su mikroorganizmi koji mogu preživjeti u ekstremno nepovoljnim uvjetima okoline (npr. iznimno visoka i niska temperatura, tlak, visoka koncentracija soli, UV-radijacija, ...). Kako bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili sintetiziraju ektoin koji na jednak način može zaštititi ljudske stanice od nepovoljnih vanjskih utjecaja, poput alergena i iritansa.

Ektoin štiti i stabilizira membrane stvarajući na nosnoj sluznici zaštitni film patentiranog naziva Ectoin-Hydro-Complex koji sprečava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Alergeni i iritansi ne mogu se približiti nosnoj sluznici te se lakše odstranjuju ispuhivanjem nosa. Nadalje, blago hipertonična otopina djeluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.

Djelotvornost ektoina dokazana je u brojnim pretkliničkim i kliničkim studijama, a kao i ostali proizvodi iz linije Aqua Maris, ni ovaj inovativni sprej ne sadrži aditive i konzervanse, što omogućuje njegu i zaštitu epitela nosne sluznice. Uzimajući u obzir sigurnost, učinkovitost, jednostavnost primjene i činjenicu da se radi o potpuno prirodnom proizvodu, Aqua Maris 4Allergy predstavlja novi pristup u rinološkoj prevenciji i terapiji. Zaštitite se od neugodnih alergena i iritansa uz Aqua Maris 4Allergy i dišite punim plućima! Aqua Maris 4Allergy dostupan je bez recepta u ljekarnama diljem Hrvatske.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.