Aqua Maris® Propolis – morska voda iz Jadrana s ekstraktom propolisa

Aqua Maris® Propolis novi je član Aqua Maris® obitelji - bezalkoholni je to sprej za grlo i usta koji sadrži polifenole u koncentraciji od 300 mg/ml. Kako ne sadrži alkohol, prikladan je i za djecu stariju od 3 godine.

Radi se o jedinstvenoj kombinaciji morske vode i propolisa, bez alkohola i konzervansa, koja je prikladna i za djecu stariju od 3 godine. Aqua Maris® Propolis sprej za grlo i usta djeluje tako da stvara zaštitnu barijeru na sluznici usne šupljine i ždrijela, pomaže umirivanju nadraženog i upaljenog grla, te smanjuje iritaciju usne šupljine. Sadržaj morske vode u proizvodu dodatno ovlažuje i tako ublažava nadraženost sluznice usne šupljine i grla.

Primjenom spreja Aqua Maris® Propolis stvara se tanki zaštitni film koji lako prianja na sluznicu usne šupljine i ždrijela. Glicerol doprinosi ujednačenoj raspodjeli ekstrakta propolisa na sluznici te predstavlja barijeru za štetne vanjske utjecaje (onečišćeni zrak, zrak u klimatiziranim prostorijama, mikroorganizmi) djelujući pri tom umirujuće na upaljeno grlo.

Proizvod se nalazi u modernom, tehnološki jedinstvenom i za korisnike vrlo prikladnom spremniku s inertnim plinom dušikom i mikroraspršivačem. Primjerena duljina aplikatora na boci omogućuje jednostavniju primjenu, što pospješuje učinak spreja.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.