Aqua Maris Clean naj proizvod

JGL-ov proizvod Aqua Maris Clean, sprej za nos, pobjednik je odabira naj proizvoda od strane potrošača koji je organiziran putem portala žena.hr, čime iznova potvrđujemo kvalitetu, vjernost te prepoznatljivost brenda kod krajnjih korisnika.

Odabir je realiziran šestu godinu zaredom, a svečana dodjela nagrada za proizvod godine održana je krajem siječnja kada je JGL-u uručeno priznanje za Aqua Maris Clean.

Za najbolje proizvode glasale su čitateljice i čitatelji portala žena.hr u razdoblju od polovice listopada do kraja 2017. godine. Proizvodi su bili podijeljeni u 27 kategorija i pokrivali su većinu proizvoda široke potrošnje, a mogli su se priključiti isključivo noviteti, tj. proizvodi koji su izašli na tržište nakon lipnja 2016.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.