Aqua Maris nagrađuje u mjesecu ljubavi

U mjesecu ljubavi pripremili smo iznenađenje! Za bilo koja dva kupljena proizvoda iz bogate Aqua Maris linije prirodnih proizvoda za uho, grlo i nos tijekom veljače poklanjamo vam Aqua Maris Refresh sprej za nos, za nesputano uživanje u mirisima. Aqua Maris Refresh proizvod je limitiranog izdanja* u kojem smo najčišće kapi Jadrana obogatili hidrolatima lavande i smilja čiji će vas miris, obećavamo, zavesti!

Sve što trebate učiniti jest poslati nam broj računa, naziv ljekarne gdje ste kupili proizvode te svoje podatke (ime, prezime, adresa) na:

Udahnite Aqua Maris

JGL d.d.

Osječka 47

51 000 Rijeka

ili na e-adresu [email protected]

Krajnji rok za slanje podataka je 10. ožujka 2014. Sačuvajte svoj račun.

Aqua Maris Refresh sprej za nos upotrebljava se za dnevnu njegu i zaštitu sluznice nosa. Nakon primjene osjećat ćete se osvježeno i disati ugodnije!

* Proizvod nije dostupan u slobodnoj prodaji i može se dobiti samo putem ove akcije.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.