Aqua Maris - najbolji omjer cijene i kvalitete

Aqua Maris je za 2010/2011 dobitnik Best Buy nagrade u kategoriji "sprej za nos". Hrvatski potrošači procijenili su, naime, da naš Aqua Maris daje najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o sprejevima za nos koji se nude na hrvatskom tržištu. Rezultat je to Best Buy Award - DEEPMA istraživanja kojeg je proveo zagrebački Centar za istraživanje tržišta GfK (dio međunarodne GfK grupacije sa sjedištem u Njemačkoj).

Na prvom mjestu u kategoriji "Sprejevi za nos", uvjerljivo se smjestio naš Aqua Maris s 14,9% glasova. Iza Aqua Marisa, drugu poziciju drži Operil sa 8,9%, dok se na trećem mjestu smjestio Sinusan sa 1,8%.

Pojasnimo - istraživanje "Best Buy Award" na kojem se temelji dodjeljivanje "Best Buy Award" nagrada  certifikata provodi se u Hrvatskoj po posebnoj, inovativnoj  metodi "DEEPMA - Deep Mind Awareness". Inovativnu metodu istraživanja "Best Buy Award" - DEEPMA razvila je tvrtka Axios u suradnji sa renomiranom svjetskom revizorskom i savjetodavnom organizacijom PWC (PricewaterhouseCoopers).

Prepoznatljivu plavu "Best Buy Award" medalju mogu nositi samo oni proizvodi i usluge koje su hrvatski građani u posebnim "Best Buy Award" istraživanjima definirali  kao one koji im nude najbolji omjer cijene i kvalitete u testiranoj kategoriji. Svaka "Best Buy Award" certifikatna markica je jedinstvena i razlikuje se po tzv. "tekstualnoj aureoli" - kružnom natpisu oko same medalje na kojem je navedeno u kojoj je točno kategoriji određeni proizvod osvojio vršnu (prvu) poziciju čime je i zaslužio "Best Buy Award" certifikaciju.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.