Aqua Maris obukao slavljeničko ruho

Petnaest je godina prošlo od lansiranja prvog Aqua Maris proizvoda, a upravo toliko bilo je dovoljno da iz pogona JGL-a iziđe respektabilan, sto milijunti primjerak te da ovaj najinternacionalniji brend tvrtke postane globalni broj jedan u segmentu fizioloških otopina i otopina na bazi mora!

Tom prigodom pokrenuli smo slavljeničku, ekološko-humanitarnu akciju u sklopu koje ćemo riječkim osnovnoškolcima i građanima Rijeke podijeliti 20.000 biokugli obogaćenih efektivnim mikroorganizmima koje obnavljaju kvalitetu 20.000 kvadrata morskog dna, a sve u cilju vraćanja prirodi djelića onoga što smo od nje uzimamo.

Akcija "Pomozimo moru zajedno" u ljekarnama

Kao dodatnu uvertiru u spektakl na Kantridi, tijekom svibnja smo u ljekarnama širom Hrvatske pokrenuli inicijativu "Pomozimo moru zajedno" kojom svim kupcima pružamo priliku da sudjeluju u akciji obnavljanja morskog okoliša. Kupnjom bilo kojeg Aqua Maris proizvoda do 30. svibnja 2014. dio novaca izdvaja se za kupnju bio-kugli.

Centralna proslava održat će se u petak 30. svibnja na Bazenima Kantrida, kada će sportašice Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris izvesti spektakl na vodi - mjuzikl "Chicago" - uz glazbenu pratnju Maraton banda, Dine Antolića, Ane Horvat, Marine Mrazovac, ali i mnoga druga, slavljenička iznenađenja.

Ulaznice po simboličnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na tri prodajna mjesta (Foto Revija, Užarska 28, Rijeka; Antikvarijat Ex libris, Riva Boduli 3B, Rijeka; New Sound, Trg maršala Tita 2, Matulji). Cjelokupan prihod od prodaje ulaznica, uvećan za JGL-ovu donaciju, bit će uručen Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka.

JGL misijom unapređenja kvalitete života i brigom o zdravlju nastoji biti pouzdan i odgovoran član zajednice u kojoj djeluje te vratiti djelić onoga što od nje uzima.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.