Aqua Maris osvaja Italiju

Nakon potpisa ugovora s partnerom Bruno Farmaceutici u siječnju ove godine, naša je tvrtka krajem srpnja ostvarila velik korak prema izlasku na talijansko tržište realizacijom prvog izvoza Aqua Maris proizvoda.

Naš glavni cilj do kraja 2013. godine je upoznati talijansku stručnu javnost i potencijalne kupce s brendom Aqua Maris te osigurati dostupnost i kvalitetno pozicioniranje proizvoda u ljekarnicama diljem Italije. Redom, bit će to Aqua Maris sprejevi za nos, Aqua Maris baby kapi za nos, Aqua Maris sustav za ispiranje nosa s vrećicama obogaćenim morskom solju te Aqua Maris oto sprej za uho.

Aqua Maris će se u 82,5 milijuna eura vrijednom tržišnom segmentu proizvoda za higijenu nosa na bazi morske vode i otopine soli boriti s dvadesetak konkurenata, no vjerujemo da ćemo uz kvalitetnu suradnju s partnerom osvojiti vrijedan dio tržišnog kolača.

Tim naših Globalnih tržišta vjeruje kako je plasman Aqua Maris proizvoda u Italiji dobra uvertira za širenje poslovanja na tom potentnom tržištu, a u bliskoj budućnosti očekuju sklapanje novih poslova i kapitalizaciju na bogatom portfelju JGL proizvoda.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.