Aqua Maris postao globalni broj jedan

Prema podacima nezavisne konzultantske kuće Nicholas Hall za 2013. godinu, Aqua Maris najprodavaniji je brend na svijetu u segmentu fizioloških otopina i otopina na bazi mora. Zadovoljni potrošači širom svijeta prepoznali su vrijednost najinternacionalnijeg brenda tvrtke te Aqua Maris lansirali u sam vrh globalne ljestvice.

Aqua Maris osmišljen je za svakodnevnu uporabu, u kući i u pokretu. Linija naših proizvoda namijenjena je specifičnim potrebama dojenčadi, djece i odraslih te donosi olakšanje kod problema s disanjem, osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlada i gripe i pomaže u reguliranju problema sa sinusima, alergijama i rinitisom. Aqua Maris također je koristan za ljude koji borave u uvjetima gdje je zrak suh zbog uporabe klimatizacijskih uređaja ili uvjetima zagađenog zraka na poslu ili u gradovima.

Kontinuirano unapređivanje naših proizvoda, posvećenost kvaliteti te suradnja sa stručnjacima u edukaciji pučanstva omogućili su nam da danas ponosno možemo istaknuti da smo globalni broj jedan u segmentu fizioloških otopina i otopina na bazi mora.

Vjerujemo u iscjeliteljsku moć mora. Naš je cilj omogućiti vam da je koristite svakodnevno!

Više o brendu pročitajte ovdje.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.