Aqua Maris® Hypertonic – novi prirodni sprej u BoV tehnologiji

Poznata JGL-ova linija Aqua Maris® obogaćena je novim proizvodom – sprejem za nos Aqua Maris® Hypertonic koji na prirodan način odčepljuje nos kod prehlade, gripe ili alergije.

Zbog visoke koncentracije soli, hipertonična otopina uklanja višak tekućine iz sluznice nosa po principu osmotskog gradijenta, smanjuje njezino oticanje i olakšava disanje kroz nos. Prikladan je za odrasle i djecu stariju od 1 godine te siguran za primjenu kod trudnica.

Ovaj sprej dodatak je postojećoj liniji od 14 proizvoda u liniji Aqua Maris® na hrvatskom tržištu. Proizvod dolazi u volumenu od 50 ml i ima spremnik Bag-on-Valve koji štiti tekućinu unutar vrećice od dodira s vanjskim elementima boce. Potisni plin u boci je dušik koji čini 80 posto atmosfere i čini ove proizvode ekološki prihvatljivima. Novost je i pumpica na vrhu proizvoda koja se jednostavno aktivira te se pri prvom korištenju prekida zaštita, čime se dokazuje da proizvod nije već korišten. Dodatno, pumpica ima integrirani sigurnosni stoper (širina aplikatora) koji sprječava umetanje aplikatora duboko u nosnicu.

Sprej Aqua Maris® Hypertonic namijenjen je osobama koje žele na prirodan način odčepiti nos koji je začepljen zbog prehlade, gripe ili alergije. Zbog svoje prirodnosti i blagosti, Aqua Maris® Hypertonic rješenje je za začepljen nos tijekom trudnoće i dojenja kada drugi lijekovi za prehladu nisu prikladni, kao i za djecu već od prve godine starosti.

Za svakodnevno ovlaživanje nosa i prevenciju preporučuje se Aqua Maris Classic, sprej od 30 ml s dozirnom pumpicom i nježnim raspršivanjem.

Brend Aqua Maris lansiran je 1999. godine, a danas je prisutan u više od 30 zemalja. Brend počiva na temeljima stručnih znanja iz područja farmacije kojemu liječnici, ljekarnici i korisnici mogu vjerovati.

Novi proizvod dostupan je bez recepta u ljekarnama diljem Hrvatske.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.