Aqua Maris u Južnoj Koreji i na Filipinima

JGL na tržištu Južne Koreje, uz partnersku kompaniju Sam Chun Dang Pharm (SCD), pokreće registraciju proizvoda Aqua Maris u BoV oblicima za odrasle i djecu (150 ml).

Naša je tvrtka prepoznata kao EU kompanija s velikim potencijalom u tehnološkoj platformi, a širenje internacionalnog prisustva na azijskom kontinentu ujedno označava otvaranje sedmog tržišta strateške regije JGL-a.

Inače, SCD je kompanija koja je osnovana 1943. godine, a 2016. bilježi prihod od 125 milijuna dolara uz rast od 11 posto u odnosu na godinu ranije. Glavninu svojih prihoda tvrtka ostvaruje na domaćem tržištu Južne Koreje, a uz proizvodnju očnih kapi, tableta, kapsula i ampula, bavi se distribucijom i izvozom lijekova.

Naš Aqua Maris postaje dio partnerovog ORL-a, odnosno respiratornog segmenta koji do sada čine sirupi protiv kašlja te lijekovi protiv alergije i astme.

Također, JGL-ovo prisustvo tijekom posljednjih mjeseci jača i u jednoj od ključnih i strateških regija rasta, regiji ASEAN.

Naime, uz partnersku suradnju s tvrtkom Favorex, registracijski postupak za proizvode Aqua Maris pokrenut je za tržište Filipina, što je ujedno šesti teritorij regije ASEAN. Plan lansiranja i plasman prve narudžbe proizvoda Aqua Maris na Filipinima predviđen je za početak 2018. godine. Uz to, dodatno se razmatra širenje portfelja na trenutnim tržištima ASEAN-a i to kroz ekstenziju proizvoda Aqua Maris i uvođenje linije Meralys.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.