Aqua Maris u Vijetnamu

Slijedom strategije da se JGL usmjeri na razvoj poslovanja na clustere/teritorije gdje može napraviti značajniji iskorak, regija ASEAN u fokusu je aktivnosti Globalnog razvoja poslovanja.

Sa zadovoljstvom obavještavamo kako smo potpisali distribucijski ugovor za proizvode Aqua Maris, Meralys i Vizol S s multinacionalnom kompanijom DKSH te kako aktivnim tržištima regije ASEAN, Indoneziji, Tajlandu, Maleziji i Singapuru, pridodajemo novo tržište Vijetnama. Lansiranje proizvoda očekujemo u 2016. godini.

Inače, DKSH je kompanija sa sjedištem u Švicarskoj, a od 750 poslovnih lokacija u 35 zemalja diljem svijeta, njih čak 720 nalazi na teritoriju Azije, što jasno ukazuje na fokus poslovanja kompanije koja je u 2014. godini ostvarila 9 milijardi eura prihoda. DKSH ove godine slavi 150. obljetnicu poslovanja na azijskom teritoriju te se radi o lideru u pružanju usluga marketinga, prodaje i distribucije.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.