Brend Vizol S – inovativan i jedinstven na tržištu

Fokusiranost JGL-a na razvoj i proizvodnju lijekova za osjetila istaknuta je već u samoj viziji, a jednom od četiri krovne strateške odrednice naglašava se i tehnološka usmjerenost na razvoj i proizvodnju sterilnih farmaceutskih oblika - otopina u indikacijskom području ORL-a i oftalmike.

Atraktivnost segmenta oftalmike ogleda se i u brojkama - globalno tržište oftalmika prije tri je godine bilo vrijedno gotovo 11 milijardi eura, a do 2012. bilježi rast od 7 posto.

JGL-ova paleta oftalmika ovih je dana proširena novim brendom. Vizol S se sastoji od dvaju proizvoda:

  • Vizol S umjetne suze s 0,21% hijaluronata namijenjene su blažim smetnjama suhoće oka i nositeljima kontaktnih leća
  • Vizol S umjetne suze s 0,4% hijaluronata namijenjene su težim smetnjama suhoće oka, osiguravaju produljeno ovlaživanje i bolju zaštitu, a koriste se i kao noćna terapija.

Vizol S proizvodi po mnogočemu su inovativni i jedinstveni na tržištu:

  • ne sadrže štetne konzervanse zahvaljujući revolucionarnom filtru ugrađenom u bočicu. Kod pacijenata koji često moraju ukapavati umjetne suze preporučuju se one koje ne sadrže konzervanse jer imaju manje nuspojava, manje su toksične za strukture oka i ne uzrokuju trajno oštećenje stanica
  • Vizol S 0,4 najviskozniji je proizvod na tržištu te time osigurava duže vlaženje površine oka i dulje trajanje osjećaja ugode
  • imaju jedinstveni aplikator za lakšu primjenu
  • pri primjeni se kapi ekonomično oblikuju.

Inače, poremećaji suhoće oka zahvaćaju sve više ljudi, a svega 32 posto ljudi sa simptomima suhog oka koristi umjetne suze! Suhoća oka može nastati zbog poremećaja suznog filma (nedostatak suza ili njihovo obilno hlapljenje), dugotrajnog rada za računalom, boravljenja na suhom i toplom zraku (radijatori, klimatizacijski uređaji, vjetar, dim), nošenja kontaktnih leća, starenja i drugih faktora. Kapi za suho oko služe kao nadomjestak prirodnim suzama te služe zaštiti, vlaženju i podmazivanju oka.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.