Brojni posjetitelji u JGL Muzeju farmacije

Atraktivan i moderan, stalni postav JGL Muzeja farmacije proteklih je dana privukao brojne posjetitelje. U istraživanje "povijesssti farmacije" uputili su se učenici osnovnih škola Kantrida i Nikola Tesla u sklopu dodatne nastave kemije, a posebno nas je razveselio dolazak učenika 4. razreda OŠ Pećine. 

U sklopu projekta "Spomenar prijateljstva”, specijalizirani muzej u kojemu je moderno prikazana hrvatska i svjetska povijest farmacije privukao je i učenike srpske nacionalne manjine iz OŠ Gvozd i OŠ Vrbovsko, kao i polaznike kolegija Obavezna stručna praksa na trećoj godini Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci, koji su imali priliku upoznati se s metodama i načinima izrada krema i tableta u farmaceutskoj industriji.

Također, Dan sv. Vida, zaštitnika grada Rijeke, u JGL Muzeju farmacije obilježen je zanimljivim predavanjem kojemu su prisustvovali članovi poslovnog kluba PartneRi. Ivo Usmiani, predsjednik Upravnog odbora JGL-a, povodom primanja Zlatne plakete "Grb Grada Rijeke” za izniman doprinos u kontinuiranom stvaranju novih vrijednosti u farmaceutskom poslovanju te povezivanju poduzetništva, znanosti i kulture, goste je upoznao s mnogobrojnim zanimljivostima iz povijesti i sadašnjosti farmacije.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.