Brojni školarci i studenti upoznali se s radom u JGL-u

U proteklom je razdoblju JGL bio izvor novih znanja i mjesto susreta s poslovnim okruženjem za brojne skupine srednjoškolaca i studenata iz cijele Hrvatske. Tijekom studenoga kompaniju su posjetili učenici Farmaceutske škole iz Splita, riječke Medicinske škole i Narodnog učilišta te maturanti Farmaceutske škole iz Bjelovara.

Svima njima kolege iz HR-a, Proizvodnje i/ili Kontrole kvalitete predstavili su ključne procese, tehnologije te načine rada u različitim JGL-ovim odjelima u kojima su zaposleni farmaceuti ili farmaceutski tehničari, a tijekom obilaska Pharma Valley kompleksa imali su priliku pobliže se upoznati s radom proizvodnih linija i BoV tehnologijom, fizikalno-kemijskim laboratorijem i laboratorijem za kromatografiju te ulaznim skladištem sirovina i visokoregalnim skladištem gotovih proizvoda.

Ponosni smo što JGL-ova suradnja sa školskom i akademskom zajednicom već dugi niz godina ima značajnu vrijednost za mlade u Hrvatskoj te da kao kompanija pridonosimo proširivanju znanja i vještina koji su im potrebni za uspješan ulazak u svijet rada.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.