CPhI ponovno okupio vodeće svjetske aktere farma industrije

Već tradicionalno, i ove je godine JGL bio prisutan na najvećem svjetskom godišnjem farmaceutskom sajmu - CPhI Worldwide, održanom u Frankfurtu od 22. do 24. listopada 2013. CPhI Worldwide mjesto je na kojem se svake godine na jednom mjestu okupi cijeli svijet farmaceutskog biznisa, mjesto na kojem je kupcima, dobavljačima i korisnicima omogućena razmjena iskustava i ideja, formiranje saveza i otvaranje novih tržišta. Na sajmu izlaže 2200 izlagača, a samo ove godine posjetilo ga je 30 tisuća ciljanih posjetitelja, predstavnika svih aktera svjetske farmaceutske industrije iz 140 zemalja svijeta. Zanimljiv je i podatak da svake godine više od 94 % posjetitelja ostvari nove poslovne kontakte.

Uz brojne seminare, konferencije i radionice koje se održavaju u svrhu unapređenja procesa u industriji, sajam je idealna prilika za širenje kontakata, upoznavanje s potencijalnim poslovnim partnerima, kako dobavljačima, tako i kupcima, te je izvrsno mjesto za postizanje novih poslovnih veza i partnerstva.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.