Dan otvorenih vrata za obitelji zaposlenika JGL-a

Više od četiri stotine zaposlenika JGL-a i članova njihovih obitelji okupilo se na Danu otvorenih vrata u krugu kompleksa Pharma Valley, JGL-ovog novog, poslovno-istraživačko-proizvodnog pogona u riječkom Svilnom.

Okupljene je dočekalo vodstvo kompanije na čelu s predsjednikom Upravnog odbora Ivom Usmianijem, koji im je zaželio dobrodošlicu i prigodno se obratio.

"Vi, članovi naših obitelji, sudjelujete u svim našim velikim uspjesima i svladavanju izazova globalnog tržišta, stoga nam predstavlja veliku radost danas u Pharma Valleyju biti sa svima vama, disati kao velika JGL obitelj! Svojom brigom, pažnjom, razumijevanjem i savjetima naša ste najveća podrška", istaknuo je Usmiani.

Bila je to prilika da zaposlenici JGL-a pokažu obiteljima kako izgledaju njihova radna mjesta, kao i da se mališani prvi put upoznaju s izgledom modernog farmaceutskog pogona, kroz koji ih je proveo voditelj Vladimir Maleš.

Uz razgledanje novog kompleksa, okupljeni su imali priliku uživati u društvenim igrama, predstavi Gradskog kazališta lutaka Rijeka te veselim animacijama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.