Dječja mast JGL slavi 30. rođendan

Dječja mast JGL, s kojom se susreo svaki četvrti stanovnik Lijepe naše u svojoj najranijoj dobi, slavi veliki jubilej - 30. rođendan. Upravo je ta mast obilježila početke JGL-a, a i danas je omiljena među mnogim mamama i tatama. Dječju mast JGL koriste brojne generacije, nekadašnje bebe su danas i same majke, čiji je prvi izbor upravo Dječja mast JGL.

"Zaista smo ponosni što je prvi proizvod naše kompanije i dan danas toliko popularan jer nikad nismo odustali od kvalitete za naše najmlađe. Dječja mast JGL drži više od polovice hrvatskog tržišta za njegu nježne dječje kože jer štiti osjetljivu dječju kožu od crvenila, iritacije, upale i pelenskog osipa. Tajna popularnosti je u tome što taj proizvod slijede preporuke od mame mami već generacijama, pa su i mame i tate jako dobro upoznati s našom masti", istaknuo je Vice Buljanović, direktor tvrtke Adrialab, kompanije koja proizvodi dječju mast od 2015. godine i u stopostotnom je vlasništvu JGL-a.

Procjenjuje se kako se tijekom dvije godine pelena djeteta promijeni oko 7000 puta, pa je svakom roditelju važno čime će njegovati svoju bebu. A ako uzmemo u obzir broj novorođenih, udio na tržištu i proteklih 30 godina – dolazimo do podatka da je Dječja mast JGL prava "posvuduša", koja je upoznala čak milijun najintimnijih područja Hrvata, odnosno da dobro poznaje svaku četvrtu guzu u Hrvatskoj.

Zato će slavljenička mast, u povodu ovog posebnog rođendana, dio od prodaje donirati upravo najmlađima. Naime, na policama je već ovi dana dostupno i limitirano izdanje Dječje masti JGL, a od prodaje svake takve masti u listopadu će Adrialab donirati po jednu kunu Klinici za dječje bolesti.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.