Dobitnik nagrade „Realizator“ postao dio JGL-ova tima

Filip Petrović, dobitnik jedne od glavnih nagrada na case study natječaju Realizator Zaklade Sveučilišta u Rijeci, novi je zaposlenik JGL-a na položaju mlađeg brend menadžera.

Upravo zahvaljujući uloženom trudu, znanju i vrijednom angažmanu za rješenje JGL-ova slučaja "Razvoj poslovanja, oftalmički portfelj – Ulazak na tržište Njemačke i Poljske u segmentu samoliječenja bolesti oka", Filip i njegov tim u sveučilišnom su kampusu primili novčanu nagradu od tri tisuće kuna.

Svoje su poslovne slučajeve na drugom izdanju Realizatora studentima ponudile i druge kompanije, a upravo je JGL-ov izazvao najviše zanimanja – od ukupno 28 prijava, čak jedanaest timova prionulo je rješavanju JGL-ove studije.

Filip Petrović kazao je kako se na natjecanje prijavio kako bi se predstavio potencijalnom budućem poslodavcu te kako je JGL-ov slučaj bio najbliži njegovoj struci: "Na predstavljanju slučajeva shvatili smo da je JGL pristupio natjecanju vrlo ozbiljno i da su očekivanja koja su postavljena pred natjecatelje vrlo konkretna i ozbiljna, a to nam je dalo dodatnu motivaciju da zadatak odradimo što kvalitetnije i tako se istaknemo pred drugima. Što se tiče same kompanije, ona je svima nama iz Rijeke poprilično poznata, a naročito nama studentima biotehnologije koji smo u JGL-u odradili praksu te kojima su JGL-ovci držali nastavu", riječi su Filipa Petrovića.

Natjecanje Zaklade riječkog Sveučilišta pokrenuto je kako bi se studentima približili izazovi s kojima se poduzeća susreću u realnom sektoru, a JGL-ova predstavnica, direktorica globalnog razvoja poslovanja Dunja Siuc Valković, dodatno je naglasila kako je projekt Realizator nadmašio očekivanja budući da su svi uključeni zadatak shvatili vrlo ozbiljno te se potrudili napraviti rješenja temeljena na samostalnom istraživanju tržišta.

"Predstavljene su nam sjajne ideje i kreativna rješenja, a posebno nas je veselilo vidjeti kako su studenti iznimno motivirani i kako su svoja rješenja razvili na temelju vrlo kvalitetnih analiza. Svi su se iskazali, no Filipove kvalitete prepoznao je širi tim tvrtke i radujemo se što je postao dio našeg tima", zaključila je Siuc Valković.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.