Dolvinol – novost u JGL-ovom portfelju bezreceptnih lijekova

JGL-ov portfelj bezreceptnih lijekova obogaćen je još jednim predstavnikom proizvoda za prehladu i gripu, Dolvinolom - poznatom kombinacijom acetilsalicilatne kiseline (500 mg) i vitamina C (300 mg), i to u obliku šumećeg praška u 10 vrećica po pakiranju.

Dolvinol se koristi pri snižavanju vrućice povezane s gripom i prehladom, kao i pri simptomatskom ublažavanju boli različitog podrijetla (glavobolja, zubobolja, grlobolja, dismenoreja, bolovi u mišićima).

Preporučeno doziranje za odrasle i djecu stariju od 16 godina jest 3 x 1 - 2 vrećice nakon 4 do 8 sati, a maksimalna dnevna doza jest 6 vrećica. Lijek uzimati nakon obroka, treba otopiti sadržaj jedne vrećice u pola čaše (1 dcl) mlake vode, promiješati i popiti.

Dolvinol se izdaje u ljekarnama bez recepta.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.