Etorikoksib JGL novost u receptnom portfelju

Receptni program JGL-a proširen je analgetikom iz farmakoterapijske skupine "Pripravci s protuupalnim i antireumatskim djelovanjem" zaštićenog naziva:

Etorikoksib JGL 60 mg filmom obložene tablete

Etorikoksib JGL 90 mg filmom obložene tablete

(etorikoksib)

14 x 60 mg, 14 x 90 mg

Indiciran je u odraslih i adolescenata starijih od 16 godina za ublažavanje simptoma kronične i akutne boli u odobrenim indikacijama: osteoartritis, reumatoidni artritis i ankilozantni spondilitis, bolovi i znakovi upale povezani s akutnim uričnim artritisom (gihtom) te kratkotrajno liječenje boli povezane sa stomatološkim kirurškim zahvatom. Etorikoksib JGL nalazi se na Dopunskoj listi lijekova HZZO-a.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.