Fungisol i Naftifinklorid JGL za liječenje gljivičnih infekcija

Gljivične infekcije kože vrlo su čest uzrok posjeta liječniku i ujedno jedno od najčešćih kožnih oboljenja.

Zdrava je koža barijera za prodor gljivica, dok površinski oštećena i vlažna koža pogoduje infekciji i širenju oboljenja.

Naš OTC i RX portfelj obogatili smo s dva nova proizvoda te na tržište Hrvatske lansirali Fungisol i Naftifinklorid JGL koji uspješno i učinkovito utječu na kožne gljivice, kvasnice, plijesni i druge gljivice.

Fungisol i Naftifinklorid JGL dolaze u obliku otopine koja može prodrijeti duboko u kožu stopala i upravo su zbog takvog oblika učinkovito rješenje za liječenje gljivičnih infekcija kože stopala.

Proizvodi Fungisol i Naftifinklorid JGL nanose se jednom dnevno na očišćeni i pažljivo osušeni bolesni dio kože i okolnu površinu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.