Fungisol pomaže u liječenju gljivičnih infekcija kože

Gljivične infekcije kože vrlo su čest uzrok posjeta liječniku i ujedno jedna od najčešćih kožnih oboljenja.

Zdrava koža barijera je za prodor gljivica, dok površinski oštećena i vlažna koža pogoduje infekciji i širenju oboljenja. Iako gljivične infekcije kože nisu opasne po život bolesnika, veoma se teško liječe te su vrlo uporne i često se vraćaju.

Lansiranjem Fungisola, proizvoda koji uspješno i učinkovito utječe na liječenje gljivičnih infekcija kože, obogaćujemo naš bezreceptni portfelj.

Fungisol dolazi u obliku otopine koja može prodrijeti duboko u kožu stopala i upravo je zbog takvog oblika učinkovito rješenje za liječenje gljivičnih infekcija kože stopala. Nanosi se jednom dnevno na očišćeni i pažljivo osušeni bolesni dio kože i okolnu površinu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.