Grb Grada Rijeke za izniman doprinos Ivi Usmianiju

Na svečanoj akademiji održanoj sredinom lipnja u HNK-u Ivana pl. Zajca, u okviru obilježavanja Dana sv. Vida, dodijeljena su javna priznanja Grada Rijeke, a predsjednik Upravnog odbora JGL-a, Ivo Usmiani, primio je Zlatnu plaketu "Grb Grada Rijeke” za izniman doprinos u kontinuiranom stvaranju novih vrijednosti u farmaceutskom poslovanju te povezivanju poduzetništva, znanosti i kulture. 

Nominacija je stigla od članova Poslovnog kluba PartneRi, koji posljednjih godina aktivno djeluje u gradu Rijeci i okuplja niz poduzetnika, tvrtki i fizičkih osoba koji žele unaprijediti kvalitetu života i rada u lokalnoj zajednici, ponajprije sufinancirajući brojne projekte iz područja kulture.

Veliko priznanje Ivo Usmiani dobio je nakon trideset godina predanog rada u farmaceutskoj industriji, a kao krunu dugogodišnjeg rada i skupljanja građe iz povijesti lokalne, nacionalne i svjetske farmacije u listopadu prošle godine inicirao je pokretanje JGL Muzeja farmacije.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.