HNS i JGL pokreću studiju za uspješnije sportske aktivnosti

Nakon potpisivanja ugovora o zdravstveno-stručnoj suradnji, Hrvatski nogometni savez (HNS) i Jadran-galenski laboratorij (JGL) pokreću studiju čiji je cilj učiniti sportske rezultate uspješnijima. Ova suradnja započeta uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru spojila je dva međunarodno uspješna i priznata hrvatska brenda – hrvatsku nogometnu reprezentaciju i Aqua Maris – a pokretanjem ove studije ta spona će se i dodatno ojačati.

U studiji će, za početak, sudjelovati članovi hrvatske futsalske reprezentacije kojima su danas u hotelu Aristos predstavnici JGL tima prezentirali detalje istraživanja koje će im omogućiti da na prirodan način unaprijede svoje sportske mogućnosti.

„Tjelesna aktivnost jedna je od ključnih preporuka stručnjaka za zdrav život. Kod vrhunskih sportaša intenzivna fizička aktivnost dio je svakodnevice, a u natjecanjima i najmanja prednost može značiti razliku između pobjede ili poraza“, poručio je izvršni direktor JGL-a Mislav Vučić te dodao kako s veseljem očekuju prve rezultate studije.

„Hrvatski nogometni savez ušao je u partnerstvo s JGL-om upravo radi ovakvog projekta – istraživanja koje može dovesti do poboljšanja performansi naših igrača. Vjerujemo u naše partnere iz JGL-a i njihove znanstvenike te dijelimo želju da kroz ovakve studije potencijalno otkrijemo prirodan način za unaprjeđenje tjelesnih kapaciteta i to korištenjem autentičnog hrvatskog proizvoda“,  izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Originalni hrvatski proizvod, Aqua Maris, koji olakšava probleme s disanjem te osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlade i gripe, danas je prisutan u više od 30 zemalja i ima podršku više od sto milijuna korisnika diljem svijeta. Do danas je diljem svijeta prodano više od 220 milijuna pakiranja Aqua Marisa. Također, JGL je vodeća kompanija u svijetu u upotrebi prirodne morske vode u zdravstvene svrhe, a Aqua Maris je prvi medicinski proizvod u svijetu koji nosi odobrenu oznaku „Čisto Jadransko more, bez mikroplastike“.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.