Hrvatski izvoznici u JGL-u

Peta sjednica Predsjedništva i četvrta sjednica Upravnog odbora Hrvatskih izvoznika (HIZ) održala se danas u JGL-u, čime je nastavljena višegodišnja praksa održavanja zajedničkih sjednica u sjedištu tvrtke jednog od člana Upravnog odbora HIZ-a.

Radi se o neprofitnoj, nestranačkoj i nevladinoj udruzi koja je osnovana 2004. godine na inicijativu hrvatskih izvozničkih tvrtki kao predstavničko tijelo tvrtki i organizacija koje zajednički djeluju na promociji i zastupanju interesa hrvatskog izvoza.

Na čelu s domaćinom, predsjednikom Upravnog odbora JGL-a i potpredsjednikom HIZ-a Ivom Usmianijem te predsjednikom Udruge i direktorom KONČAR - Mjernih transformatora Davorom Bakovićem, sjednici su prisustvovali predsjednici Uprava, direktori i savjetnici HBOR-a, Podravke, Hrvatske poštanske banke, AD Plastika, Radeža, Agroproteinke, Tahografa, Infodoma, Altproa, PIK Vrbovca i KONČAR - D&ST-a.

Nakon sjednica, okupljenima se obratio Mislav Vučić, izvršni direktor JGL-a, prezentiravši rezultate poslovanja kompanije u 2022. godini i najznačajnije projekte poput Integre i RhinnovateHA studije. Okupljeni su potom razgledali sterilnu proizvodnju JGL-a, automatizirano visokoregalno skladište, kao i eksterijer budućeg objekta istraživanja i razvoja, kvalitete i Pilot pogona, ne skrivajući oduševljenje ubrzanim razvojem i investicijskim iskoracima JGL-a.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.