IBM-ovo priznanje projektu realiziranom u JGL-u

Tvrtka Poslovna inteligencija na godišnjem je IBM-ovom druženju za poslovne partnere, IBM Hrvatska Business Partner Meetingu, dobila priznanje Smart Industry Solution za MidMarket za 2011. godinu koje se odnosi na Smarter Planet referenciju, i to za projekt realiziran i razvijen u JGL-u.

Projekt Implementacija Corporate Performance Managementa uvršten je kao Smarter Healthcare referencija, a njime je JGL povećao fleksibilnost skraćivanjem ciklusa planiranja, vremena za analizu podataka i pregleda kvalitete podataka, kao i za analizu i integraciju podataka. Također, ovim je rješenjem smanjen rizik i nepotreban trošak te su omogućene korektivne i prediktivne akcije temeljene na analiziranim podacima, što JGL-u omogućuje fokusiranije reagiranje na promjene na tržištu, kao i rast daljnjeg poslovanja.

Dražen Oreščanin, predsjednik uprave jedne od vodećih konzultantskih tvrtki specijaliziranih za implementaciju inteligentnih informacijskih sustava za podršku poslovnom odlučivanju, tom se prigodom zahvalio IBM-u koji je prepoznao trud, zaposlenicima koji su doprinijeli ovom priznanju, a osobito klijentima poput JGL-a koji su tvrtku prepoznali kao pouzdanog partnera koji je fokusiran prvenstveno na kvalitetu rješenja.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.