INTEGRA proglašena Gospodarskim događajem 2023. godine prema mišljenju javnosti

Svečanom dodjelom nagrada koja je održana 4. prosinca u hotelu Esplanade u Zagrebu završen je ovogodišnji izbor osoba i događaja koji su obilježili 2023. – a iznimno smo ponosni što je upravo JGL-ov investicijski projekt INTEGRA proglašen gospodarskim događajem godine prema mišljenju javnosti!

„Nagrada je ovo svih zaposlenika JGL-a jer su direktno ili indirektno pomogli u realizaciji ovog velikog investicijskog projekta. Nadam se da će ovo priznanje poslužiti i kao podstrek drugim kompanijama koje investiraju u istraživanje i razvoj, proizvodnju, tehnologije, nove proizvode - zapravo u stvaranje pameti i intelektualnog kapitala u Hrvatskoj te stvaranje globalno kompetitivnih proizvoda i izvoza koji daje dodanu vrijednost u našoj državi“, izjavio je glavni izvršni direktor JGL-a Mislav Vučić prilikom uručenje ove prestižne nagrade.

Ovaj izbor za Gospodarstvenika i Gospodarski događaj već osam godina organiziraju Večernji list i Poslovni dnevnik, a u svakoj se kategoriji dijele dvije nagrade – prema mišljenju stručnog žirija i prema mišljenju čitatelja/javnosti.

Pri nominaciji u obzir se uzelo pet osnovnih kriterija: izvrsnost u poslovanju, natprosječni poslovni rezultati, uspješnost investicijskog projekta, otvaranje novih radnih mjesta te izvozni uspjeh. Cilj nagrade je stvaranje novog pogleda na gospodarska zbivanja u Hrvatskoj te usmjeravanje pozornosti javnosti na izvrsnost koja može biti primjer drugima.

U ovom izboru u organizaciji najrelevantnijih i najutjecajnijih domaćih medija INTEGRA je pobijedila vrlo ozbiljnu konkurenciju iznimno bitnih gospodarskih događaja:
 

  • Ulazak Hrvatske u eurozonu i prelazak na monetarni sustav eura,
  • Investicija Knaufa kod Novog Marofa vrijedna 120 milijuna eura,
  • Povratak Končar elektroindustrije na iračko tržište te
  • Snažan rasta dionica koprivničke Podravke.

Gospodarskim događajem godine prema mišljenju stručnog žirija proglašen je ulazak Hrvatske u eurozonu i prelazak na monetarni sustav eura, a nagradu Gospodarstvenik godine osvojili su Martina Dalić iz Podravke (prema mišljenju žirija) te Vjekoslav Majetić iz DOK-ING-a (prema mišljenju javnosti).

Više detalja o investicijskom projektu INTEGRA možete saznati na Vrhunska farmaceutika kreće iz Pharma doline - JGL.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.