INTEGRI priznanja „Lider Invest” i „Employee Lider Invest”

Na prvom Financijsko-investicijskom forumu tjednika Lider, koji je u dvorani zagrebačkog hotela Westin okupio brojne relevantne dionike domaćeg financijskog, ali i realnog sektora, održana je dodjela nagrada za najbolje male, srednje i velike proizvodne investicije u Hrvatskoj. JGL-ovom projektu INTEGRA pripala su dva priznanja – „Lider Invest” za najbolju veliku investiciju u Hrvatskoj i „Employee Lider Invest” za investiciju koja je najviše pridonijela zapošljavanju.

Nagrade je preuzeo Anton Barbir, direktor Korporativnih financija JGL-a, koji je na Forumu sudjelovao i u paneluTko u što investira i kako odabrati.

„S krajem 2023. godine zaokružili smo naš investicijski ciklus INTEGRA, ulaganje u istraživanje i razvoj, pilot pogon, sterilnu proizvodnju i robotizirani logističko-distributivni centar čime smo dodatno ojačali globalnu konkurentnost, kao i rast naših ključnih brandova na globalnom tržištu. Novim proizvodnim količinama želimo zadovoljiti rastuću potražnju na svim tržištima na kojima smo prisutni i dodatno ojačati našu poziciju kroz daljnji rast tržišnih udjela naših brendova“, kazao je Barbir naglašavajući kako globalno poslovno okruženje nikada nije bilo toliko nepredvidivo, ali nas brzina prilagodbe i pravovremeno prepoznavanje prilika, čini otpornijima i uspješnijima.   

„Izbor najboljih proizvodnih investicija održava se s ciljem isticanja i nagrađivanja onih koji i u ovim teškim vremenima kreću u proizvodne investicije i otvaraju nova radna mjesta, s velikom dodanom vrijednošću. Čvrsto vjerujemo da je industrija najvažniji i najkvalitetniji generator rasta GDP-a u Hrvatskoj“, naglasio je Miodrag Šajatović, glavni urednik poslovnog tjednika Lider.

Najbolje je odabrao stručni odbor na čelu s Mladenom Vedrišem (Visoko učilište Effectus), Tomislavom Radošem (HGK), Mladenom Fogecom (Udruženje stranih ulagača u Republici Hrvatskoj), Zdenkom Lucićem (Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske), Marijanom Ivanov (Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu), Bojanom Jerbićem (Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu), Borisom Teškim (Instar) i Miodragom Šajatovićem (Lider media).

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.