Ivo Usmiani dobio nagradu za životno djelo PGŽ-a

Predsjednik Upravnog odbora JGL-a Ivo Usmiani dobitnik je nagrade za životno djelo Primorsko-goranske županije.

Prijedlog Odbora za izbor i imenovanja jednoglasnom su odlukom podržali vijećnici Županijske skupštine na sjednici 30. ožujka 2023. godine.

Ivi Usmianiju nagrada za životno djelo dodijeljena je za dugogodišnji rad i iznimna postignuća u gospodarstvu županije, za doprinos povezivanju sveučilišne i poslovne zajednice te trajno promicanje društvene odgovornosti poduzetnika.

Osim Ive Usmianija nagradu za životno djelo dobio je i prof. Ivan Janeš, dok su dobitnici godišnjih nagrada Boćarski klub “Sv. Jakov” Jadranovo, Katedra Čakavskog sabora Grobnišćine i dr. sc. Robert Mohović.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.