Ivo Usmiani: Ovo je nagrada za sve zaposlenike JGL-a

Ivo Usmiani, predsjednik Upravnog odbora JGL-a, primio je nagradu za životno djelo na svečanoj akademiji kojom je obilježen Dan Primorsko-goranske županije i proslavljena trideseta obljetnica od njezina konstituiranja kao regionalne samouprave.

„Iskreno sam ganut, zahvalan i počašćen dodijeljenom mi nagradom za životno djelo Primorsko-goranske županije. Doživljavam je ne samo kao svoju, već kao nagradu za sve zaposlenike JGL-a, kao i naše obitelji. Zajedno smo utkali dio sebe u kompaniju koju godinama gradimo, malo je proizvodnih tvrtki koje u svega 30 godina postignu ovo što smo mi postigli. Godine 1991. bilo nas je desetak i završili smo ju s 1,5 milijuna kuna ukupnih prihoda, dok 2022. imamo 1.141 zaposlenog i gotovo 1,5 milijarde kuna ukupnih prihoda“, kazao je Ivo Usmiani nakon dodjele županijske nagrade dodajući kako je tijekom čitavog svog poslovnog puta stremio izvrsnosti, imao jasnu viziju i ogromnu strast, težio stvaranju iznimne i visoko motivirajuće korporativne kulture.

„Nastavit ću i dalje biti gorljivi ambasador farmaceutske struke i farmacije koja je nezaobilazan dio našeg zdravstvenog i kulturnog identiteta te je kroz povijest bila značajni čimbenik duhovnog i gospodarskog napretka, a to je i danas“, zaključio je Usmiani.

Uz nazočnost predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, rektorice Sveučilišta u Rijeci Snježane Prijić-Samaržija, riječkog nadbiskupa Matu Uzinića, Primorsko-goranskog župana Zlatka Komadinu i predsjednika Županijske skupštine Marka Borasa Mandića, svečanosti su prisustvovali i brojni drugi županijski vijećnici, gradonačelnici i načelnici s područja županije, konzuli, pročelnici, ravnatelji državnih i županijskih institucija, gospodarstvenici, kulturni i turistički djelatnici, umjetnici i drugi ugledni gosti.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.