Ivo Usmiani predsjednik Makedonsko - hrvatskog poslovnog kluba

Gospodarstvenici iz Hrvatske i Sjeverne Makedonije sastali su se u Hrvatskoj i osnovali Makedonsko-hrvatski poslovni klub u Zagrebu. Za predsjednika Kluba je aklamacijom izabran Ivo Usmiani, predsjednik Upravnog odbora JGL-a, a za tajnika Vito Mitrovski , predstavnik  Ezimita u Republici Hrvatskoj.

Ciljevi Kluba su promicanje i unaprijeđenje gospodarske, industrijske, kulturne i znanstvene suradnje, poticanje razvoja poduzetništva i poduzetničkih inicijativa između dviju zemalja, kao i daljnji doprinos povezivanju predstavnika obje zemlje.

Veleposlanik Sjeverne Makedonije Milaim Fetai je, prilikom osnivanja kluba, istaknuo kako ove godine slavimo 30 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa te da izvrsna bilateralna suradnja proteklih desetljeća postavlja izazove što učiniti do sljedećeg jubileja. Svi prisutni su se složili da Makedonsko-hrvatski poslovni klub može ojačati partnerstvo i stvoriti nove, bitne spone, koje će koristiti društvima i građanima.

Nakon registracije kluba, planira se prvi radni sastanak u Hrvatskoj, na kojem bi sudjelovali predstavnici makedonskih i hrvatskih tvrtki te dužnosnici iz obiju zemalja.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.