Izlazak na novo tržište - JGL registrirao tvrtku u SAD-u

JGL je u SAD-u, u srcu New Yorka, na Manhattanu, registrirao tvrtku punog naziva: JGL North America LLC. Naime, u zadnjih nekoliko godina poslovanje JGL-a internacionaliziralo se na mnogim  tržištima EU preko raznih projekata i s različitim partnerima. Realizacijom projekta Latanoprost i europskom GMP certifikacijom, povezali smo se s partnerima diljem Europske unije, a ubrzanom realizacijom  vlastitih razvojnih  projekata te samostalnim vođenjem DCP registracijskih procedura u EU (istovremena registracija na nekoliko tržišta) otvorile su se i nove prilike za Licenciranje, točnije Licensing out aktivnosti čak i šire.

Cilj i smisao NY podružnice JGL-a je brzi iskorak na to specifično, veliko i nadasve atraktivno tržište, a u skladu sa JGL-ovom strategijom internacionalizacije i razvoja poslovanja.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.