Iznimno priznanje za Sanju Antolović-Gavrić iz ZU Pablo

Sanja Antolović-Gavrić, mag. pharm., voditeljica Centra za farmakovigilanciju JGL-ove tvrtke kćeri ZU Ljekarne Pablo, dobitnica je priznanja Hrvatskog društva za sigurnost pacijenta za osobit doprinos unaprjeđenju sigurnosti pacijenata u 2016. godini.

Mag. pharm. Antolović-Gavrić nagradu je ostvarila na temelju prijavljenog rada pod nazivom "Ljekarnik u javnoj ljekarni - partner pacijentima u savjetovanju o nuspojavama". Rad je nastao s ciljem dobivanja podataka koji pomažu boljem razumijevanju znanja i ponašanja pacijenata koja su povezana s nuspojavama u zdravstvenom sustavu  te kako bi se postigla veća učinkovitost liječenja kroz bolje savjetovanje pacijenata o nuspojavama.

Također, mag. pharm. Antolović-Gavrić dobitnica je priznanja HALMED-a zbog rekordnog broja prijava nuspojava lijekova u Hrvatskoj.

Čestitamo na ovom iznimnom priznanju!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.