JGL dio elite svjetskog poduzetništva

Indijski poduzetnik Vellayan Subbiah osvojio je prestižnu titulu EY Svjetskog poduzetnika godine. Na svjetskoj završnici programa EY Poduzetnik godine, koju organizira konzultantsko-revizorska tvrtka EY, u konkurenciji od 51 poduzetnice i poduzetnika iz 47 svjetskih zemalja najboljim se pokazao upravo Subbiah. Hrvatsko poduzetništvo u Monacu je predstavljao Ivo Usmiani, predsjednik Upravnog odbora tvrtke JGL-a.

„Dojmovi iz Monaca su sjajni, biti na EY Svjetskom poduzetniku godine i među najboljima na svijetu, za mene je nevjerojatna čast i priznanje. Kao lideri u svojim industrijama, imamo odgovornost prema našim tvrtkama, ali i prema društvu u cjelini. Zajedno možemo stvoriti bolji svijet te vjerujem da su ovdje okupljeni poduzetnici pravi primjer kako se to može postići. Iskrene čestitke pobjedniku“, rekao je Ivo Usmiani nakon proglašenja novog EY Svjetskog poduzetnika godine.

Tvrtka Cholamandalam Investment and Finance Co. Ltd., iza koje stoji novi EY Svjetski poduzetnik godine, nudi spektar financijskih usluga te je danas druga najveća nebankarska financijska tvrtka u državi. Subbiah vjeruje da pojedinci i male tvrtke mogu ostvariti svoje snove i potencijal uz odgovarajuću financijsku podršku, a zahvaljujući njegovom pristupu, mnoge obitelji s nižim i srednjim prihodima uspjele su kupiti domove. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.