JGL distributer za Medochemie

Tvrtka JGL postala je ovlašteni distributer oralnih oblika lijekova farmaceutske tvrtke Medochemie. Suradnja s jednim od najznačajnijih europskih proizvođača generičkih lijekova značajno će doprinijeti nastojanjima za daljnjom nadopunom receptnih lijekova JGL-a, sve kako bi potrebe klijenata bile zadovoljene brže i učinkovitije.

JGL je distribuciju započeo lijekovima iz više terapijskih skupina te su na tržištu dostupni sljedeći pripravci:

• kombinacije oralnih antidijabetika: vildagliptin/metformin zaštićenog naziva Daltex

• kombinacije penicilina i inhibitora beta-laktamaza: amoksicilin/klavulanska kiselina zaštićenog naziva Medoclav

• ostali antiepileptici: pregabalin zaštićenog naziva Siranalen

• ostali antipsihotici: aripiprazol zaštićenog naziva Zykalor

Veći broj proizvoda već je registriran pri HALMED-u i nalazi se na osnovnoj listi lijekova HZZO-a.

Medochemie je respektabilna kompanija iz Cipra koja posluje na više od stotinu tržišta svijeta. U portfelju od 630 različitih farmaceutskih proizvoda razvrstanih u više od deset terapijskih kategorija, tvrtka ima 13 proizvodnih pogona, od kojih je 12 sa sjedištem u Europskoj uniji, a od ove godine proizvodi i inovativne lijekove za američkog farmaceutskog diva Pfizer.

U drugom dijelu 2019. u planu je lansiranje i novih proizvoda na tržištu, a suradnja JGL-a i Medochemiea nastavit će se i u narednim godinama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.