JGL dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

Svojim izvrsnim praksama upravljanja ljudskim resursima JGL zaslužio je nositi naziv Poslodavac Partner, odnosno dobiti Certifikat što se dodjeljuje tvrtkama koje zadovoljavaju standarde kvalitete upravljanja ljudskim resursima. Dodatno je poticajno što je naša tvrtka postigla gotovo maksimalan broj bodova u svim ocjenjivanim područjima.

"JGL je tvrtka koja ulaže u sustav upravljanja svojim zaposlenicima i izdvaja se procesima koje su u skladu s najboljim praksama u svijetu. U neovisnom procesu certifikacije postigli ste gotovo maksimalan broj bodova (preko 90%) u svih 5 ocjenjivanih područja čime pokazujete da ste u samom vrhu po kvaliteti procesa upravljanja ljudskim resursima. Ovim rezultatima ste zaslužili biti ponosni dobitnici Certifikata Poslodavac Partner" - rečeno je na dodjeli istog kojega je u ime JGL-a 20. travnja u Zagrebu preuzela Marina Pulišić, izvršna direktorica korporativnih poslova.

Certifikat Poslodavac Partner ima za cilj, naime, prepoznavati i isticati organizacije koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima te propagirati one standarde koji dokazano i smisleno unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada. Dodjeljuje se organizacijama koje zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima bez obzira na njihovu veličinu ili eksponiranost u javnosti.

"JGL je izrastao na temeljima malog, lokalnog laboratorija, prvenstveno zahvaljujući ljudima - njihovom znanju i sposobnostima, predanosti, kreativnosti, strasti, otvorenosti novim izazovima, pobjedničkom duhu. Briga o ljudima, kao našoj najvećoj vrijednosti, iskazana je i kroz izgradnju vlastitog sustava u Upravljanju ljudskim resursima. Ovim Certifikatom dobili smo potvrdu da su naši procesi gotovo u potpunosti usklađeni sa visokim standardima kvalitete, što nas čini sretnima i ponosnima i motivira nas da, slijedeći najbolje prakse, postanemo još bolji", istaknula je Marina Pulišić, dok je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke Selectio koja dodjeljuje Certifikat Poslodavac Partner, nastavio:

"JGL je tvrtka usmjerena na izvrsnost što se vidi i po visokim ocjenama u ovogodišnjem certifikacijskom procesu. Ističete se strateškim pristupom u upravljanju ljudskim resursima, transparentnim procesima regrutiranja i selekcije, razrađenim sustavom procjene radne uspješnosti na koji se nadovezuje sustav nagrađivanja, ulaganjem u razvoj zaposlenika te praksama redovite komunikacije sa zaposlenicima."

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.